Rauhankasvatusneuvolan palvelut järjestöille

Tässä joitain esimerkkejä kansalaisjärjestöille tuottamistani tai toimittamistani materiaaleista:

Fingo ry:

Globaalikasvatuksen verkkokurssi 

Transformer 2030 -Tulevaisuuden tekijät -verkkokurssi  

Etelän ääni globaalikasvatuksessa (suomennos ja päivitys)

Kylässä kouluissa - laatua järjestöjen oppilaitosyhteistyöhön

Plan International Suomi:

Oppimateriaali vaikuttamisesta nettikeskusteluihin

Lapsen oikeuksien kymppi (osana työryhmää)

Rauhankasvatusneuvolan pitäjä voi toimia kriittisenä ystävänäsi. Tämä tarkoittaa, että hän voi pitkän opettaja- ja globaalikasvattajakokemuksensa turvin auttaa sinua ideoimaan kouluille, oppilaitoksille ja päiväkodeille suunnattavia projekteja ja palveluja. Neuvolan täti on myös aika haka keksimään erilaisia menetelmiä ja ja toimittamaan materiaaleja, joiden avulla voisi toteuttaa toimivia työpajoja lapsille ja nuorille tai kouluttaa opettajia globaalikasvatuksen saloihin.

Neuvolasta saa myös ohjausta kirjoittamiseen. Erityisopettajan ja freelancer-toimittajan töidensä vuoksi, hän osaa tukea sinua tuottamaan selkeää pedagogista materiaalia ammattikasvattajien tai muiden kansalaisten käyttöön. Voit myös tilata häneltä erilaisten oppaiden tuotannon alusta loppuun.

Neuvola kouluttaa järjestöjä ja järjestöjen viiteryhmiä mielellään kaikista asiantuntemukseensa kuuluvista aiheista rennosti ja innolla. 

Olisiko tarpeen kouluttaa kouluvierailijoita tai muita vapaaehtoisia työskentelemään lasten ja nuorten kanssa? Pyydä neuvolan täti hätiin!

Tarvitaanko teillä projekteillenne ja toiminnallenne ulkopuolinen evaluointi? Neuvolan täti hätiin!